torsdag 22 november 2007

Torsdagstråk..

En av veckans tråkigaste torsdagar -om det gick 2 på en vecka. Tröttheten sätter tidigt klorna i undertecknad och redan innan A-ekonomi är locken tunga. Och hur var det den här dagen då? Jo tack.. än så länge snö-regn- o vindfritt.. men Intensiv med stort I..

Lektion på lektion om allt ifrån Vasaskepp till trianglar. En och annan konflikt hanterades och det stavades en smula rätt..
66 Härliga ungar men ordet lagom är, inom skolverksamheten, ett obekant eller åtminstone ett väldigt relativt begrepp. Olunchat, men dock druckit kaffe vid 9-tiden..

Väl hemma hade ingen hittat kombinationslåset till spisen och liksom inför den stora hungersnöden stod de där o hängde ..tonöringarna..
- Hej! (lite trött men glad moder)
- Öh..Vad ska vi äta? (-lång drul..)

O på den vägen är det..
Nu skulle jag egentligen läsa lite kurslitteratur men hjärnkontoret tycks redan vara fullt... förmodligen icke med någon substans.. det känns mer som en kombi av pellets och fetvadd... tror jag...
Tonöringarna äro utfodrade och skall nu tvångstorka disk, detta ”kommando” resulterade endast i små bu o bä i dag...-det tar sig





I morgon- favoritdagen, ska det buffas julemad fra denmark.. det ka´ vi nock li´

Lee var nock också lite purken om man får tro avisen.. Ledsamt och märkligt.. Det är många som känner sig otillfreds eller rent av kränkta när de lämnar hjärteklubben.. Man funderar.. Är det likadant i andra klubbar fast man inte skyltar med det? Är det alla de individer som gnölat som är kverulanter eller finns det nån liten opyskologisk ickesmidig liten j-kel någonstans i the inner oval när man tar adjö?
De är lite för många nu de otillfredsa möjligenkränkta..eller drar de måhända fördel av tidigare oliktänksfarväl?

Om många har jag trott det, anat och tänkt det...men inte Lee...hjälten med fantastiska psyket o helproffsiga inställningen..
Inte är en sån kille småaktig ? eller?
Dags att tänka till alla inblandare?


..kanske kan du ta en kik i spegeln.. du som ”hanterat” ..Har du skött det på ett bra sätt? ..annars kan du ju överlåta just den uppgiften till någon lite mera följsam..
Det ska inte klinga illa hjärteklubbsnamnet.. Eller hur??

Nu är klockan en gammalvännerrepris och locken tynger redan-
La Dentistas käkprojekt känns lite bättre och kanske kanske är Ursula rent av på bettet i morgon.
I morgon är en annan dag. Det var det i går också..

Idag är det torsdag..Tråktorsdag zzz zzz zzzz zzzzz zzzz zzzz zzz......

Inga kommentarer: