måndag 8 oktober 2007

Superhjältarnas tid..


Vart tog de vägen? Tror de att arbetet är slut?

Stålmannen, Fantomen, Batman och Bältmannen ? Har de sagt upp sig? Så som världenoverkligheten ter sig är behovet av en non-profiterande oberoende superhjälte förmodligen större än någonsin .
Trikåer i glada färger och mantlar känns kanske lite B...Men superkrafterna.. Dem vill vi åt!

Högst på min önskelista kommer ...KlimatKvinnan ..eller för all del Klimatmannen..

Att genom en liten knyck med handleden återställa balansen kring polerna vore ...coolt
En ozonhålsreparatör står också högt på listan. Att torka upp och blöta ner där detta önskas ... Att dra i handbromsen och sakta ner vår snurriga färd mot selfdestruction ingår i arbetsbeskrivningen.
Killen som i historien trixar med fiskar så att de räcker till måååånga är också han en superhjälte jag saknar.

Om man ska tillsätta tjänster i det lilla, mera closetohome perspektivet, finns på allmänna önskelistan en hjälte som kan böja tid o rum så att den gamla goda tiden då allt var fantastisk och dörren olåst och Varvet var Edens Lustgård, kommer tillbaka..Då när alla hade blå ögon och och var fint folk eller enkla människor , Tack så gärna , Mössan låg väl i handen när du bockade dig... Och brunsås åt alla.

Annars har ju faktiskt H&M har kommit för att rädda oss alla från invandrare och arbetslöshet och maktlöshet amen.

Den politiska riktningen pekar.. både bakåt och framåt och hit o dit men var säker på att om du bara är frisk och har ett jobb behöver du inte oroa dig. Har du inte varken hälsa eller jobb så får du väl börja motivera dig.
Har du inga barn kan du bli politiker. Det är ett hårt, ärligt arbete. Du kan bli Någon som ser till att alla barn blir godkända i svenska inför gymnasievalen så att vi slipper kludd med låga betygssnitt..Vad de egentligen kan och behöver kan säkert kvitta..
Medias bevakning är inte alltid rolig men det är ett pris man får betala. Folk måste ju få veta att det är slut på sötebrödsdagarna. . Den som icke arbetar skall icke äta..inte varje dag i allafall.. Protester kan man nonchalera. Trots allt vet ju politiker hur världenoverkligheten fungerar..egentligen .. Och tänk efter ..Skriker maskar när man agnar? Och hur ska Du annars kunna äta lax ..
God och glad skall fattig, syndig mänska varda.. eller ?


fast allvarligt..för dig som inte förstår perspektivet och tror, liksom jag, att förut har varit.. misströsta icke!
Kanske kan just du aspirera på någon av superhjälttjänsterna? Vi behöver verkligen någon som inspirerar och lyfter bort slottsteksdimman som ligger tjock över vången.
Någon som tar rätt beslut ur allas perspektiv. Och fokuserar på pudelkärnor hellre än hönshjärnor.


svar med foto , gärna en vy över Hilleshögs dalar..

nästa delfinal kommer i sinom tid

Bara ett djupt andetag ifrån god morgon önskar jag dig en oerhört trevlig dag och har du randigt hjärta har vår afton samma mål... Jönköpings
Heja BoIS

2 kommentarer:

Anonym sa...

tjusigt!

Anonym sa...

Ja, den där Bältmannen känner jag igen....! *ler* Vart tog han vägen?!