onsdag 2 januari 2008

Kejsarens nya kläder …igen?

Det gäller att inte vika sig inför de svåra frågorna. De som handlar om moral ,värderingar och , en smula om…självbild.
. Sån tur att det då finns kreativa entreprenörer ..eller…

I ett av alla de existerande fönster mot världenoverkligheten -L_A & beyond .. kallat www.hd.se, kan man få oumbärlig information kring hur man kan hyra sin handväska för bara 800 kronor i månaden..
då ska man betänka det fantastiska i att man kan byta väska när andan faller på, från Gucci ,och Yves till Dolce Banana… man kan till och med vara stajlish när man fått barn- genom att hyra en skötväska från Marc Jacobs.. Bara en sån sak..

En otursklausul i hemförsäkringen räddar dig om den roliga festen gör din hyrväska irreparabel..Den vanligaste kunden beskrivs som en supersmart välutbildad kvinna i 35-årsåldern , allt enligt den livs levande taleskvinna man bistår nätläsarna med.

Men vem tänker på väskorna då?
-Från axel till axel eller ur hand i annan..
och även om den ickesåsmartaförbi -eller -långtföre-35årskvinnans syntetväska, eller rent av fjällrävsrygga från -71, kanske drömmer om en stund i den glittriga flärdfulla världen,har den inte det - trots allt- bättre.. ?

Den har sin trygga axel/hand och kanske rent av en egen krok att hänga på

Blir en väska verkligen lycklig av att veta att den ständigt är utbytbar ?.

Att föra de svagares talan är en grannlaga uppgift som aldrig blir klar.. Idag var det väskor men vem vet vad morgondagen har att bjuda?
Det ska i såfall vara en sierska i Bröndby..

http://hd.se/webb-tv/2008/01/02/hyr-handvaeskan

Inga kommentarer: