torsdag 1 januari 2009

Here is to new beginnings!


Tja ...det var det... nollåttaåret innebar både upp och nerförsbackar. men så är det ju. sällan några längre raksträckor men utan backarna skulle man inte uppskatta det andra.
Solen skiner, himlen är blå. Samtliga tonöringar är välbehållna och glada efter nyårsnatt i downtown L-A. Den ene visserligen med ett hål i örsnibben som tidigare saknats. Nål, is och äpple var enligt vittnesuppgifter verktygslådan. Det hela i nyktert,medvetet tillstånd och trots en viss oro för ev. modershysteri. Dock var tröttheten hos denna en starkare kraft. Endast en lätt blodtryckshöjning kunde noteras av åskådare då samma moder upptäckte håligheten trots försöket att dölja densamma med hjälp av gigantisk glasbit, och med en suck av lättnad intog den långe , kanske inte direkt perforerade men hålörade ynglingen den virtuella världen. WoW!
Ty vem sover 2009-01-01 kl:o232?
Endast föräldrar till välbehållna tonöringar samt domesticerade däggdjur såsom hund och katt.
Dock var dessa uppe med symbolisk tupp, åt förstärkt kontinetal frukost och klarade nyårslöftet. No white stuff. socker, mjöl, ris , pasta eller potäter.. Vi får väl se hur länge det varar. Ivanhoe ska snart utföra hjältedåd och jag ska tentaläsa...eller flyttpacka...eller bara ta det lugnt ...chilla med ivan och saxarna , robin hood och lille john...gå igenom skogen...
jobb i morgon... Tack kära kommunen!

Läste att idag är det stora fett och sockerdagen... kanske får bli en superdeliciös nummer 13 med bearnaise från Mamma Theresa ändå... Mjöl från Hven är ju inte vitt... snarar Hvitt ..och det har jag ju inte lovat mig att avstå från.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har hört väldigt mycket om detta Mamma Theresa. Blir nog till att testa stället nu till veckan nån gång. Kan ju inte bli annat än mätt.

Anonym sa...

Roligt att hitta din sida.
Fina bilder .
Jag kallar staden för vår lilla vackras stad