söndag 28 september 2008

vissa saker borde man tala tyst om..


...så det gör jag...

Söndagen bjöd ingen seriefotboll så ..vad gjorde jag för intressant , stimulerande , utvecklande eller gott för oss och världen?
Svar: Nadapinacolada…Yrade istället runt på ikea tillsammans med den gode maken som för dagen uppvisade en högst oinspirerad önskarmiglångthärifrånblick . Vi var två. En söndag på Ikea…vad ger du för det?

För en mellanportion köttbullar,ger man 55 kronor..så festligt . både brun sås och lingonklick ingick . –femton!!! köttbullar… Mellan och lagom betyder nog inte detsamma. Vilken värld vi lever i när en mellanportion hade räckt till två personer utan bulimi. Grovarbetare och hamnsjåare undantaget ..
Av sällskapets trettio lämnades 10 åt ..slumpen eller slasken eller vem som nu äter smulorna från vårt bord… blev upplyst om att det faktiskt finns barnportioner ..till en annan gång…
Faktiskt…

Väl hemma igen sitter jag och undviker . en av mina strategier.. kommer som alltid att göra det jag ska och ordentligt också men jag verkar ha ett behov att vara i sista minuten.. ett ämne för en terapisoffa kanske.
En annan soffa , vi kan kalla den ..klippan… ska införskaffas gånger två..på det att tonöringarna skall bevista sina rum med större iver… detta fantastiska beslut togs efter hemkomsten från kamprads tempelfilial..

Gott då vet vi vad vi ska göra på söndag ..
En söndag på Ikea…vad ger du för det?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag går bara på IKEA på måndagsförmiddagar precis innan folk har fått lön. Annars är det så himla svårt att få provligga sängarna i fred.

Ursula sa...

studieteknik advanced level I presume :) törs man undra om csnrelationen ska pågå länge till...
Jo.. det törs man... -klar snart???

Anonym sa...

jag och csn ska fortsätta vara låtsaskompisar i 35,5 veckor till, om inget oförutsett inträffar under tiden (lottovinst, etc).

Ursula sa...

då ska vi göra slut samtidigt
tänkte först inte berätta det ..men du ser ju rakt igenom envar :)
lågvatten...jag vet...

Anonym sa...

Stackars lilla csn, kommer ju bli helt förkrossad... Men som man bäddar får man ligga. Och inget undgår min röntgenblick :-)