fredag 17 augusti 2007

Det är alltid samma visa om igen ...

BoIS vinner matchen och tar tre poäng..
(rude bois)
Solen lyser med sin frånvaro eftersom jag är ledig idag..
Det är säkert nån mening med det. Man kan ju alltid plocka dammråttor eller ta fatt i en ny bra bok.. många såna har det blivit i sommar.. (gäller såväl råttor som böcker...)
Stieg Larsson hittade jag, (sist av alla?) och sträckläste , Bodil Mårtenssons böcker var tidigare alldeles olästa men det ska de inte vara så länge till. Kanske hinner man hitta något annat kul också innan höstens kurslitteratur ska inarbetas..

På måndag är det randig match igen och Eleganterna ska denna gång möta öster (Hej Gabbe! wish you luck framöver.. du är ju trots allt BoISare... )
Med sina 20 poäng är de faktiskt i hälarna på oss .Alltså gäller det att vi får tre poäng, oavsett hur, så att vi kan dra oss längre ifrån det fula strecket under oss. Att vi hinner upp till tredjeplatsen vill jag hoppas och tro- om inte, måste vi ju i alla fall vara licensierade SuperEttor..
Att tro något annat är otänkbart och alternativet kommer därför icke att nämnas vare sig i text eller bild.
Och faktiskt..Jo Patrik, jag tror att du har det randigaste av hjärtan!
Falkenberg borta (!) lockar den 26:e -ska bara göra Köpenhamn dagen innan .. Det blir hygge och båt från L-A docks, möjligt tack vare plussitiva krafter.

Sen börjar det dra ihop sig till återinträdet i parallellvärlden ,
Någon sommar att tala om blev det aldrig men en vacker höst är inte att förakta, och eftersom tid far hastigt då man har stora skulder är det ju ändå snart sommar igen..
Ska bara kräftskiva, höstdeppa, adventslysa, jula och lite sånt innan.....

Inga kommentarer: